05 / 05 / 2024

Artema C-Line, kombi dostu yeni seri!

Artema C-Line, kombi dostu yeni seri!

Artema, açıldığı zaman kombiyi çalıştırmayarak sıcak su tüketimi ve enerji masraflarını en aza indiren yeni C-Line serisini sunuyor. İlklere imza atan C-Line serisi, modern tasarımı ve özel çevre dostu kartuşuyla, kullanıcılar için ideal çözümler yaratıyo



Armatür, 90° sola hareket edebilen ısı ve debi limitörlü kartuşu sayesinde; orta konumda açıldığında kombiyi çalıştırmıyor, enerjiden tasarruf ettiriyor. Su sıcaklığını sabitleyen özel seramik kartuş, üzerindeki mil ayar sistemiyle, armatür sonuna kadar açıldığında bile harcanan su miktarını kısıtlıyor, %90a varan su tasarrufu sağlıyor.

Özel debi regülatörüyle suyun tasarruflu kullanılmasını sağlayan bataryalar; gizli perlatörüyle su ve havayı karıştırarak yumuşak ve dolgun bir akış sağlıyor, kireç oluşumundan kaynaklanan tıkanmaları engelliyor. Gövdeyi tezgah veya lavaboyla birleştiren konik rozet tasarımı, ayrıntılara gösterilen özeni yansıtıyor.

C-Lineın özgün çizgisi, eviye, banyo ve duş bataryalarında kendini gösteriyor. Banyo bataryalarında kullanılan özel gizli perlatör, estetik bir görünüm sağlıyor. Yüksek duruşu, ince ve yuvarlak hatlarıyla; tezgah üzeri çanak lavabolarla uyumlu lavabo bataryası, serinin en zarif üyesi olarak göze çarpıyor. Kuğu borulu eviye bataryasının 360 derece dönebilen yüksek çıkış ucu, hareket alanı kısıtlı mekanlarda rahat ve pratik kullanım sağlanıyor.



Geri Dön