14 / 05 / 2024

Artık tarih netleşti! İslam Memiş olacakları bir bir açıkladı, yeni rekor tarihi verdi

Artık tarih netleşti! İslam Memiş olacakları bir bir açıkladı, yeni rekor tarihi verdi

Altın fiyatların flaş gelişme. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni yorumu ve değerlendirmeleri ile altın, dolar, borsa ve bitcoin hakkında olacakları paylaştı. İşte tüm detaylar...



Eğer bir sürpriz olmazsa dolar karşında her şey bir ay boyunca önce düşüş, sonra yatay süreçte yoluna devam eder. Bir ay içerisinde altın, gümüş, EUR/USD paritesi, GBP/USD parite, kripto paralar yukarı gider mi? Bendeki cevabı HAYIR.

Emtia fiyatlarının ons bazında, paritelerde ve kripto paralarda son bir satış bekliyorum. Ancak bana göre büyük, onlara göre küçük bir sorun var! Mortgage ve bankacılık krizi. Bu konuyu Başkan Jerome Powell’e mutlaka soracaklar. Cevap belli: “Beklemiyoruz, gerekeni yaparız.” Bu büyük kriz patlayacak, kaçarı yok. O sırada piyasayı kripto paralar ile oyalayacaklar. Yani, Haziran sonrası kripto paralar ve borsaların önü açık…" diyerek Haziran ayından sonra kripto paralar ve borsaların önünün açık olduğunu dile getirdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön