04 / 05 / 2024

Artvin Arhavi OSB için Müteşebbis Heyeti toplandı!

Artvin Arhavi OSB için Müteşebbis Heyeti toplandı!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti toplandı. Toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da katıldı...




Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti toplandı. Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında, Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim, Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve belediye meclis üyeleri ile İl Özel İdare Genel Sekreterliği yetkilileri katıldı.


Toplantıda, gündemde yer alan Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi 2017 yılı bütçesi görüşülerek,  250 bin liralık bütçe onaylandı. Daha sonra gündemde yer alan yönetim kurulunun oylarıyla AOSB'nin müdürlüğüne Harita Mühendisi Hasan Özpervan getirildi.  Yaklaşık iki saat süren toplantı, OSB alt yapı inşaatı ve kamulaştırma çalışmaları  için kredi kullanılması onaylanmasının ardından sona erdi.


Vali Doğanay, yaptığı konuşmada, AOSB'nin kurulmasında ve kuruluş altyapısının tamamlanmasında emeği geçenlerle müteşebbis heyete teşekkür ederek, AOSB'yi yeni bir ivmeyle ileri noktalara taşımak için yönetim kurulu üyeleriyle ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.



Arhavi Belediyesi


Geri Dön