25 / 07 / 2024

Artvin Arhavi sosyal tesisi hizmete girdi!

Artvin Arhavi sosyal tesisi hizmete girdi!

Bir süre önce onarım ve tadilat çalışmaları başlatılan Arhavispor Sosyal Tesisleri’nin açılışı Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından yapıldı.





Bir süre önce onarım ve tadilat çalışmaları başlatılan Arhavispor Sosyal Tesisleri’nin açılışı Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından yapıldı.  Modern görünümü ile dikkat çeken tesis için açılış programı düzenlenirken, programa aynı zamanda Arhavispor Kulübü başkanı olan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Programda konuşma yapan başkan Hekimoğlu, yapılan çalışmalarla tesisin modern bir görünüme kavuşturulduğunu belirtirken, bu nezih ortamın gerek Arhavispor Kulübü ve gerekse vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu söyledi ve Arhavi’ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.


Tesisin açılışı programa katılanlarla birlikte yapılan dualarla gerçekleştirilirken, tesisin modern odaları ve restorandı hep birlikte gezildi. Programda ayrıca davetlilere ikramlarda bulunuldu. 


Arhavi Belediyesi   


Geri Dön