27 / 04 / 2024

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!


As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.



As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

As Life Medikal Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Amaç konusuyla ilgili her çeşit taşınır ve taşınmaz mallar ile bunlara ilişkin hakları edinmek,işletmek,kiralamak, kiraya vermek, üçüncü kişilere devretmek, tapuya şerh verdirmek gerektiğinde satın almak ve sattırmak başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket yararına her türlü rehin hakkı kurmak tescil ettirmek, bankalara krediler karşılığı teminat göstermek üzerine ipotek koydurup kaldırmak, şirket amaç ve konusu ile ilgili olmak üzere taşınır ve taşınmaz satış vaadi yapmak bunlara tapu kütüğüne şerh ettirmek, şirketin amaç ve konusu ile ilgili faaliyetleri için faydalı olan ihtira hak ve beratlarını, lisans imtiyaz ve tescil haklarını marka model resim ve ticaret unvanlarının gayri maddi haklarını iktisap etmek kiralamak satmak kiraya vermek üzerinde intifa ve rehin haklarını tanımak gibi hukuki tasarrufta bulunmak. Şirket aşağıdaki faaliyetleri gösterir. 1-Yurt içinde ve yurt dışında elektrik enerjisi üretmek için tesisler kurmak, kurdurmak tesisler kiralamak, tahsis etmek, kiraya vermek, almak, satmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında güneş enerjisi ...ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler...
 


Geri Dön