Proje Güncel

Asce GYO Asce Zenith projesinde bankasız kefilsiz 36 ay vade imkanı ve kişiye özel planı!

Asce Zenith projesinde yer alan konutlar için bankasız kefilsiz 36 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte Asce Zenith projesi ile ilgili detaylar…

Asce Zenith projesi, Asce GYO ve Asce Teknik Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Ankara Çankaya'da Gaziosmanpaşa mahallesinde hayata geçiriliyor. 

Yeni bir kampanyanın başladığı Asce Zenith projesinde yer alan konutların teslimlerinin Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

ULTRA LÜKS KONFORLU BİR YAŞAM

Konut sahiplerine hem modern yaşamın keyfini çıkarmayı ve ayrıcalıklı hissetmeyi vadeden Asce Zenith ultra lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını da aralıyor. 

Kule ve baza olacak şekilde tek blok halinde yükselen Asce Zenith projesinde  toplam 233 adet konut bulunuyor.  Proje kapsamındaki daireler kule bloğunda, ofisler ise baza bloğunda yer alıyor. Kulenin 34 katlı olarak tasarlandığı Asce Zenith  projesinde 2+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri ve 1+1'den 6+1'e kadar değişen ofisler bulunuyor.

Peki Asce Zenith projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Asce Zenith projesi için kaç ay vade sağlanıyor? İşte merak edilen soruların yanıları ve Asce Zenith projesi ile ilgili detaylar…

Ankara Asce Zenith projesinde yer alan 2+1 konutların alanları 83 metrekare olarak tasarlanırken, 3+1 konutların alanları ise 123 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamındaki  2 oda 1 salon dairelerde 17 ile 28 metrekare arasında değişen balkonlar, 3 oda 1 salon dairelerde de 32 ile 35 metrekare arasında değişen teraslar bulunuyor.


ASCE ZENİTH KAMPANYA DETAYLARI

Asce Zenith projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların peşin fiyatları 9 milyon 683 bin TL’den başlıyor. 

Asce Zenith projesinde yer alan konutların peşin fiyatı 1+1'ler 9 milyon 683 bin TL’den başlıyor. bankasız kefilsiz 36 ay vade imkanı ve kişiye özel planı sunulan proje sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Ankara Asce Zenith projesinde; Spor salonu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası ve sauna bulunuyor. 

Web: https://ascezenith.com
Tel: 0 539 700 78 21

 

Avrupakent GYO Şişli Residence projesinde konut sayısı arttı! 

Urla Deryası’nda 1 milyon TL indirim fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

VSancaktepe Merkez lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje!