KİPTAŞ

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de 36 ay vade farksız taksit!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor. 

İstanbul'un pek çok ilçesinde yeni kentsel dönüşüm projeleri inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, inşa ettiği konutların teslimlerini de peş peşe gerçekleştiriyor. 

Yine KİPTAŞ tarafından Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirilen Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, tek bir kamu bankasından faydalanamayan hak sahiplerinin, borçlanma tutarını evlerine oturduktan sonra, 36 ay vade farksız KİPTAŞ'a ödeyeceğini söyledi.

Ali Kurt resmi X hesabı https://x.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda "Beylikdüzü Kırlangıç Evler’in deprem dirençli konutları çok güzel oldu. Tek bir kamu bankasından faydalanamayan hak sahiplerimiz, borçlanma tutarını evlerine oturduktan sonra, 36 ay vade farksız KİPTAŞ'a ödeyecek." ifadelerini kullandı.

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

Beylikdüzü Kırlangıç Evler’in deprem dirençli konutları çok güzel oldu.

Tek bir kamu bankasından faydalanamayan hak sahiplerimiz, borçlanma tutarını evlerine oturduktan sonra, 36 ay vade farksız KİPTAŞ'a ödeyecek.


Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN


Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Kırlangıç Evler projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Toplam 505 konutun yer aldığı proje deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edildi.

Teslimleri yapılan KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin arsa alanı 16 bin 110 metrekare, inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare olarak açıklandı.

Kameriye, çocuk oyun parkı, fitness salonu, yaya yolu gibi alanların yer aldığı KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi konumuyla da dikkat çekiyor. 

Gürpınar Kırlangıç Evler projesi E-80 karayoluna 8,6 kilometre, E-5 karayoluna 3,8 kilometre, Atatürk Havaalanı'na ise 16,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Web: https://kirlangicevler.com
 

5 emekliden 1'i kirada oturuyor: 2010'da 11,4 gram altın alınan emekli maaşıyla şimdi 4,4 gram altın alınabiliyor!

Tapu sahipleri için son 4 gün! Ödemeyenler yandı!

Piyasa uzmanı açıkladı: Borsa yılın ikinci yarısında kazandırmaya başlar