29 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Grup, Ataköy'de Selenium projesinin ikincisine başlayacak!

Aşçıoğlu Grup, Ataköy'de Selenium projesinin ikincisine başlayacak!

Aşçıoğlu Grubu 130 milyon dolarlık yatırımla temelini attığı Ataköy Selenium projesinin ikincisine başlıyor. 8.600 metrekarelik alanda geliştirilecek proje bu yılın üçüncü çeyreğinde temel atılacak.



Aşçıoğlu Grubu 130 milyon dolarlık yatırımla temelini attığı Ataköy Selenium projesinin ikincisine başlıyor. 8600 metrekarelik alanda geliştirilecek proje bu yılın üçüncü çeyreğinde başlayacak Aşçıoğlu Grubu, pilot bölge olarak belirlediği Ataköy'de yeni bir projeye daha imza atacak. 


130 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Selenium Ataköy projesini hayata geçiren grup, bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha ekleyeceğini duyurdu. Buna göre 8 bin 600 metrekarelik alanda Ataköy 38 parseli için anlaşma yapan grup, projeye bu yılın 3'üncü çeyreğinde başlayacak. 


Aşçıoğlu Yönetim Kurulu üyesi Cenk Aşçıoğlu, "İstanbul'un merkezi lokasyonlarmdan Ataköy'de gerçekleştireceğimiz yeni projemizin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" diye konuştu. 


Grubun Ataköy'deki ilk projesi olan Selenium Ataköy'ün satışlarına nisan ayında başlamış ve projenin Temmuz 2014 itibarıyla yüzde 55'i satılmıştı. Metrekare birim fiyatları 6250 liradan başlayan projenin 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Habertürk 


Bakırköy Ataköy Selenium iletişim bilgisi

Telefon: 0 212 215 55 65

Web: www.seleniumatakoy.com


Geri Dön