27 / 04 / 2024

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu ile Deyaar, Midtown projesinde ortaklık yapacak!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.



Gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile bir "ortaklık anlaşması" imzaladı. 3 milyar dolarlık projede metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.


Global gayrimenkul piyasasının bir araya geldiği Dubai Cityscape Fuarı'nda ortaklık anlaşmasının detaylarını açıklayan Aşçıoğlu ve Deyaar gayrimenkul geliştirme ve inşaat alanlarında büyük çaplı projelere imza atacak. 


Dubai Islamic Bank'ın da ortaklarının arasında bulunduğu halka açık bir firma olan Deyaar Grubu'nun CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ve Deyaar Genel Müdür Yardımcısı Srinivasan Krishnasvvamy şunları söyledi: "Türkiye'deki ortağımız Aşçıoğlu olacak. Toplam 460 bin metrekare inşaat alanına sahip, yatırım maliyeti ile birlikte 3 milyar dolarlık bir proje olan Midtown'da daire fiyatları metrekaresi 2 bin 500 dolardan başlıyor." Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu da bu konuda şunları ifade etti: "Deyaar üe Türkiye'de projeler hayata geçirerek hem Türk gayrimenkul sektörüne hem de ekonomiye büyük katkı sağlayacağımıza inanıyoruz." 



Dünya





Geri Dön