27 / 04 / 2024

Zorlu Holding: Aşçıoğlu ile henüz bir ortaklık anlaşması yok!

Zorlu Holding: Aşçıoğlu ile henüz bir ortaklık anlaşması yok!

Zorlu Holding, Toplu Konut İdaresi"nin (TOKİ) Ali Sami Yen Stadı arazisi için açtığı ihaleyi kazanan Aşçıoğlu İnşaat ile görüşmelerin sürdüğünü ancak herhangi bir ortaklık anlaşması imzalamadıklarını açıkladı



Zorlu Holding'ten yapılan açıklama şu şekilde:

7 Ekim tarihli bazı gazetelerde, Toplu Konut İdaresi"nin (TOKİ) Ali Sami Yen Stadı arazisi için açtığı ihaleyi kazanan Aşçıoğlu İnşaat"ın, bu arazideki yatırımlar konusunda Zorlu Holding ile ortaklık sözleşmesi imzaladığına ilişkin haberler yayınlamıştır.

Zorlu Holding ve Aşçıoğlu İnşaat arasında Ali Sami Yen Stadı arazisi ile ilgili proje geliştirme ve yatırımlar konusunda henüz bir ortaklık anlaşması imzalanmamıştır. İki şirket arasında görüşmeler devam etmektedir. Görüşmeler sonuçlandığında kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır.
Zorlu Holding

Basında yer alan diğer haberler:

'Görüşmer devam ediyor, imzalar atılmadı'
Zorlu Holding yaptığı bir açıklama ile Toplu Konut İdaresi"nin (TOKİ) Ali Sami Yen Stadı arazisi için her hangi bir ortaklık anlaşması imzalamadığını duyurdu. Ihaleyi kazanan Aşçıoğlu İnşaat ile burada gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında herhangi bir anlaşmaya varmadığını belirten Zorlu, iki şirket arasında görüşmelerin devam ettiğini ve görüşmeler sonuçlandığında açıklamanın yapılacağını dile getirdi.


Geri Dön