28 / 04 / 2024

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Ataköy

72 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesinde yer alan daireler 90 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen alanlara sahip...



3 blok halinde yükselen Aşçıoğlu İnşaat  Selenium Ataköy  projesi,  Aşçıoğlu İnşaat  projesi olarak yaşama geçiriliyor. 300 bağımsız üniteden meydana gelen projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi.


Dairelerin alanlarının 90 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Selenium Ataköy projesi, panaromik manzaraya sahip. Proje lokasyon olarak Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yükseliyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Ataköy bölgesinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği proje 72 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi!


Selenşum Ataköy Residence'ta; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosal imkanlar mevcut.


Selenium Ataköy ulaşım:

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy adres: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL


Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy projesi kapsamında dairelerin 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi öngörülüyor.


Selenium Ataköy iletişim:

Telefon: 0 212 215 55 65

Web: www.seleniumatakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön