06 / 05 / 2024

Aşçıoğlundan Selenium Twinste 5 milyon dolara!

Aşçıoğlundan Selenium Twinste 5 milyon dolara!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Selenium Twins projesinde en pahalı konut fiyatı 5 milyon dolar olarak belirlendi. Metrekare ortalama satış fiyatının 8 bin dolar olduğu projede en düşük metrekare satış fiyatı 6 bin dolar, en yüksek ise 10 bin dolar



Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Selenium Twins projesinde en pahalı konut fiyatı 5 milyon dolar olarak belirlendi.

Metrekare ortalama satış fiyatının 8 bin dolar olduğu projede en düşük metrekare satış fiyatı 6 bin dolar, en yüksek ise 10 bin dolar. En ucuz konut 500 bin dolara satılırken, en pahalı konut fiyatı 5 milyon dolar olarak belirlendi. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından Beşiktaş Fulyada inşa edildi.

2006 yılının Ocak ayında inşaatına başlanan Selenium Twins 2009 yılının Nisan aynıda tamamlandı ve konut teslimleri gerçekleşti. 42 bin metrekare satılabilir alanı bulunan Selenium Twins projesinde toplam konut sayısı 240.  Konutların alanları 95 metrekare ile 575 metrekare arasında değişiyor. 31 dönüm arsaya kurulan Selenium Twins projesinin inşaat alanı ise 163 bin metrekare.

Selenium Twins'te açık ve kapalı yüzme havuzu, özel tasarım 650 metrekare lobi, squash, tenis kortu, A blok roof katta panoramik İstanbul manzaralı fitness center, B blok roof katta cafe&bar, çocuk oyun alanı, Selenium SPA, kapalı otopark, misafir otoparkı, vale hizmeti, kuru temizleme ve business center bulunuyor. Bu sosyal tesisler sadece ev sahipleri tarafından kullanılabiliyor.

0212 215 55 63
www.ascioglu.com 

Nagihan Arat/emlakkulisi.com


Geri Dön