27 / 04 / 2024

Ase Yapı Eagle Park ne zaman teslim?

 Ase Yapı Eagle Park ne zaman teslim?

Firma: Ase Yapı

Proje: Eagle Park

Ase Yapı Eagle Park ne zaman teslim sorusuna yanıtı haberimizde yer alıyor. Bir çok sosyal imkanın yer aldığı Eagle Park Evlerinde dairelerin metrekare birim fiyatı bin 2 bin 800 liradan başlıyor...



9 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan  Eagle Park  projesi  Ase Yapı  girişimi ile hayata geçiriliyor. Ase Yapı Eagle Park ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsetmeye devam edelim.


 7 blok halinde yükselen Eagle Park Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Ase Yapı Eagle Park fiyat listesi bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL'den başlıyor.


Ase Yapı Eagle Park ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce sosyal alanlardan bahsedelim. 152 adet daireden oluşan Eagle Park Evlerinde çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, buhar odası ve yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 


Eagle Park satılık daire fiyatları kapsamında konutların maksimum metrekare birim fiyatı ise 4 bin 800 TL olarak belirlendi. Ase Yapı Eagle Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. Eagle Park projesi Kartal'da inşa ediliyor.


Ase Yapı Eagle Park projesi nerede?

Kartal Eagle Park adres: Kordonboyu Mahallesi Tekel Caddesi No: 52 / 54 Atalar / Kartal


Eagle Park iletişim bilgileri:

Telefon: 0216 517 05 70

Web Adresi: www.eagleparkevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön