15 / 05 / 2024

Aselsan lise mezunu personel alıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte şartlar!

Aselsan lise mezunu personel alıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte şartlar!

Aselsan lise, ön lisans ve lisans mezunu personel aradığını duyurdu. İş arayanlara müjde! İşte detaylar!



Aselsan 4 farklı kadro için yüksek maaşlı personel alımı yapılacağını açıkladı. Aselsan için çalışmak isteyen pek çok kişi ilan detaylarını araştırmaya başladı. Kurum başvuru kriterleri ve başvuru tarihlerini açıkladı. Buna göre de adayların şartları taşıması halinde başvuru yapabileceği belirtildi.

ASELSAN 4 KADRODA ALIMI YAPACAĞINI DUYURDU!

Aselsan tarafından yapılan açıklama çerçevesinde mühendis, teknisyen, üretim planlama mühendisi ve program kalite mühendisi olmak üzere 4 farklı kadro için alım yapılacağı bildirdi. Başvuruda bulunacak adayların, tam zamanlı çalışma sisteminde çalışırken merkez teşkilat olarak da  Ankara  bölgesinde istihdam edileceği belirtildi. Kariyer hedefi olan ve bu doğrultusunda çalışmak isteyenler ilana başvuruda bulunabilir.

ASELSAN PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Mühendislik alanında başvuru yapacak adaylardan istenilen özellikler;

  • İletişim yeteneklerinin yüksek olmalıdır,
  •  Bilgi paylaşımına açık olması ve ekip çalışma sistemine yatkın olması gerekmektedir,
  • Bununla birlikte güncel teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmeli ve öğrenmeye açık olması istenilen temel şartları arasındadır.
  • Mezun olduğu üniversiteler de şu şekilde olmalıdır; Mühendislik, teknoloji fakültesi, elektrik elektronik, elektronik ve haberleşme, endüstri mühendisliği, makine veya bilgisayar bölümlerinden lisans eğitimini tamamlamış olması gerekir.

Program kalite, mühendisliği teknisyenlik ve mühendislik şeklinde 4 farklı meslek grubunda da alım yapılacak. Program kalite mühendisliği pozisyonunda çalışacak adayların endüstri mühendisliği, mekatronik mühendisliği, elektronik mühendisliği, yüksek mühendislik veya makine mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekir. Bölüm şartını yerine getiren adayların aynı zamanda İngilizce seviyesinin de iyi olması gerekiyor. Yayınlanan ilanlara kadın ve erkek ayrımı yapılmaksızın her adayın başvuru yapabileceği ifade edildi.

Teknisyenlik kadrosuna lise mezunu adayların başvuru yapabileceği açıklanırken, önceliğin savunma sanayinde daha önce çalışmış ve deneyimli adaylar olacağı da itina ile belirtildi.


Geri Dön