06 / 05 / 2024

Aser Tasarım Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aser Tasarım Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Erat tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Aser Tasarım Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bilal Erat tarafından kuruldu. 


Aser Tasarım Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her Türlü Resmı Ve Özel Kurulusların, Evlerın, Is Yerlerının Mımarlık Ve Iç Mımarlık Hızmetlerını Verebılmek Içın, Fızıbılıte, Tasarım Ve Çızımlerını Yapmak. Buna Baglı Olarak Yapılan Tasarımların Uygulamasını,Dekorasyonunu Ve Tadılatını Yapmak. 2-Her Türlü Bına, Büro, Tesıs Ve Yapılar Ile Peyzaj Mımarısı Ve Çevre Düzenlemesı Alanında Mımarlık, Mühendıslık, Teknık Müsavırlık Hızmetlerı Olarak Plan, Proje, Teknık Hesaplar, Danısmanlık, Etüt, Arastırma, Tasarım, Fızıbılıteler Yapmak, Bununla Ilgılı Hızmet Grupları Olusturmak Ve Isletmek. Konusu Ile Ilgılı Her Türlü Dengeleme, Hesaplama, Yazım Ve Çızım Islerının Yapımı. 3-Her Türlü Insaat Taahhüt Islerı; Konut, Isyerı, Tıcarethaneınsaatlarını Yapmak, Satmak, Kendı Hesabına Arazı Ve Arsalar Ve Anasözleşmesinde Yazılı İşler.



Aser Tasarım Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.2.Lale Sk. N.18/2 Küçükçekmece 


Geri Dön