02 / 05 / 2024

Asgari ücret o tarihte açıklanacak!

Asgari ücret o tarihte açıklanacak!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücretin açıklanacağı tarih belli oldu. İşte herkesin merak ettiği asgari ücretin açıklanacağı o tarih...



Milyonlarca çalışanın merak ettiği ve araştırdığı asgari ücrette son viraja giriliyor. Borsagündem'de yer alan habere göre, milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücretin belli olacağı son toplantı 13 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Asgari ücret o tarihte açıklanacak!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı ilgilendiren yeni asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantı 1 Aralık 2021 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşmişti. Asgari ücret ile ilgili 2. toplantı 7 Aralık'ta Türk-İş'in ev sahipliğinde, 3. toplantı ise Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nda gerçekleştirilmişti.

Asgari ücret o tarihte açıklanacak!

Asgari ücret ile ilgili olarak yapılan toplantılardan henüz net bir mesaj çıkmadı. Gözlerin son toplantıya çevrildiği asgari ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor. Asgari ücretle ilgili son toplantı 13 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Ayrıca 3. toplantı sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

Nureddin Nebati'den asgari ücret açıklaması!

Asgari ücrette zam oranı netleşti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön