03 / 05 / 2024

Asgari ücretli çalışanlara anında 30 bin TL! PTT'ye gidin...

Asgari ücretli çalışanlara anında 30 bin TL! PTT'ye gidin...

Son zamanlarda yükselen enflasyon ve yapılan zamlar ile birlikte asgari ücretli çalışanlar geçim sıkıntına düştü. Asgari ücretlinin yüzünü güldürecek olan destek PTT'den geldi. PTT ihtiyaç kredisi ile 30 bin TL nakit para desteği vereceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...



Bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyip faiz oranlarını görünce vazgeçen vatandaşlara bir destek de PTT tarafından açıklandı. PTT asgari ücretli vatandaşlara 30 bin liraya kadar 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. Başvurunuzu PTT şubeleri üzerinden sadece kimliğiniz ile gerçekleştirebilirsiniz. 

PTT şubesi üzerinden kişinin şahsen yapacağı başvuruyla birlikte hakkında yürütülecek olan kredi istihbaratı olumlu olan kişiler anında nakit paraya kavuşabilecekler. 

Asgari ücretli çalışanlara anında 30 bin TL! PTT ye gidin...

PTT İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR?

PTT ihtiyaç kredisi paketinde başka bankaların kredi başvurusunu da PTT şubeleri üzerinden yapma imkanı sunuluyor. PTT anlaşmalı bankalar arasında Aktif Bank bulunuyor. 

Aktif Bank ihtiyaç kredisi paketinde PTT şubeleri üzerinden başvuru yapanlara 30 bin liraya kadar kredi çekme fırsatı tanıyor. Asgari ücretli çalışan vatandaşlar için kredi limiti 30 bin TL ve kredi vadesi ise 36 ay olarak belirlendi. 

Asgari ücretli çalışanlara anında 30 bin TL! PTT ye gidin...

Kredi paketinde;
12 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çekildiği takdirde aylık taksit tutarı 520,10 TL, 10 bin TL ihtiyaç kullanıldığında 1.040 TL, 30 bin TL ihtiyaç kredisinde 2.080 TL olarak, 

24 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çekildiği takdirde aylık taksit tutarı 314,25 TL, 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanıldığında 628,50 TL, 30 bin TL ihtiyaç kredisinde 1.885,49 TL olarak, 

36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çekildiği takdirde aylık taksit tutarı 249,55 TL, 10 bin TL ihtiyaç kredisinde 499,10 TL, 30 bin TL ihtiyaç kredisinde 1.497 TL olarak gerçekleşecek.

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...

Emeklilere 5.250 TL nakit ödeme! Sizde alabilirsiniz...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön