28 / 04 / 2024

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik doğalgaz desteği verileceğini duyurmuştu. Yoğun ilgi gören doğalgaz yardımı hakkında detaylar merak ediliyor. Doğalgaz yardımı kapsamında başvuru yapan ailelere 450 TL ile 1150 TL arasında ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere doğalgaz desteği yapılıyor. Doğalgaz desteği almak isteyen vatandaşlar başvurularını e-Devlet ekranı üzerinden gerçekleştirebilecekler. 
 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından, Doğalgaz Tüketim Desteğine ilişkin açıklama yaptı;

Yanık, "Doğal gaz yardımı kapsamında son 3 günde e-Devlet üzerinden 216 bin başvuru aldık. Daha fazla vatandaşımıza ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön