11 / 05 / 2024

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik doğalgaz desteği verileceğini duyurmuştu. Yoğun ilgi gören doğalgaz yardımı hakkında detaylar merak ediliyor. Doğalgaz yardımı kapsamında başvuru yapan ailelere 450 TL ile 1150 TL arasında ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, '4 milyon hane için yılda 2 defada ödenmek üzere 450 ile 1150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlayacağız.' şeklinde açıklama yaptı. 

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...

ÖDEMELER NE ZAMAN?

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Doğalgaz desteği ödemelerinin üçer aylık dönemler halinde yılda iki defa (mart ve ekim) gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Elektrik faturasıyla PTT'ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...

Banka borcu olana müjde! 400 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

100 TL ve üzeri doğal gaz faturası gelenler dikkat! Siz de faydalanabilirsiniz..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön