27 / 04 / 2024

100 TL ve üzeri doğal gaz faturası gelenler dikkat! Siz de faydalanabilirsiniz..

100 TL ve üzeri doğal gaz faturası gelenler dikkat! Siz de faydalanabilirsiniz..

Her geçen gün zorlaşan ekonomik koşullar, kış mevsiminin de gelmesiyle cepleri yakmaya başladı. Son gelen zamların ardından özellikle de ısınmak vatandaşa büyük külfet olmaya başladı. Bu yükü azaltmak isteyen bankalar, düzenledikleri doğalgaz faturası kampanyalarıyla vatandaşların yüzünü güldürecek.



Son zamanlarda peş peşe gelen zamlar ile birlikte ekonomik sıkıntılar yaşanmaya başlandı. Özellikle doğalgaz faturalarındaki yükseklik sürekli gündeme geliyor. Doğalgaz faturasında ki yükü azaltmakiçin bankalar tek tek kampanya başlattılar.. 

Halkbank

Halkbank, 31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerliliğini devam ettirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, İGDAŞ vezneleri, İGDAŞ internet sitesi ve Halkbank internet şubesi üzerinden yapılan 100 TL ve üzeri tek çekim doğalgaz faturası ödemelerinize 4 taksit imkanı verilecek. Kampanya katılım gerektiriyor ve kampanyaya katılmak için fatura ödemesi yapmadan önce “IGDAS” yazıp 3404’e SMS göndermek veya Paraf Mobil uygulamasından “HEMEN KATIL” butonuna tıklamanız yeterli olacak. 

Garanti BBVA

Garanti BBVA, İGDAŞ veznelerinden ve igdas.istanbul sitesinden gerçekleştirilen doğalgaz faturası ödeme işlemlerinize, vade farksız ve ücretsiz 3 taksit imkanı veriyor. 

Doğalgaz faturası kampanyasından Bonus, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express Card, Metal The Platınum Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Garanti BBVA Business, American Express, Filo Card, Easy, American Express Business, Sanal Kart sahipleri faydalanabilecekler. 

Kampanyadan faydalanmak için ödeme yapmadan önce Bonus Flaş uygulaması üzerinden hemen katıl butonuna tıklamak ya da GAZ yazarak 3340’a sms göndermek yeterli olacak. 

100 TL ve üzeri doğal gaz faturası gelenler dikkat! Siz de faydalanabilirsiniz..

Akbank

Akbank müşterilerinin yüzünü güldürecek olan kampanyanın detaylarını paylaştı. Banka doğalgaz faturası ödemelerini kolaylaştırmak için adım attı. Akbank Axess kredi kartı sahipleri, 3 Şubat 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Akbank İnternet, Akbank Mobil, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri ve İGDAŞ vezneleri ile İGDAŞ internet sitesinden yapacağınız 100 TL ve 10.000 TL arasındaki tek çekim doğalgaz faturası ödemeleri için, 3 taksit imkanı sunuyor.

ING

ING, krdi kartı ile 31 Mayıs 2022 tarihine kadar İGDAŞ veznelerinden veya igdas.istanbul üzerinden ödeme yapacağınız doğalgaz faturalarına, ücretsiz 3 taksit imkanı veriyor. Kampanyadan faydalanmak için ‘BOL GAZ’ yazıp, 2205’e sms göndermeniz yeterli olacak. 

Kredi ve kredi kartı kullananlar dikkat! Bankalar bu nota bakıyor...

Elektrik faturasıyla PTT'ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön