05 / 05 / 2024

Elektrik faturasıyla PTT'ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...

Elektrik faturasıyla PTT'ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...

Dar gelirli ailelere devlet tarafından çeşitli yardımlar yapılıyor. Bu kapsamda elektrik faturasını ödemekte zorlanan aileler için fatura yardımı da gerçekleştiriliyor. Destek kapsamında, belirlenen şartlar dahilinde 4 kişilik bir aileye 206 TL ödeme tapılıyor. İşte tüm merak edilenler...



Elektriğe yapılan zamlar ve elektrik tüketiminin arttığı bu dönemde birçok vatandaş elektrik faturası desteğinden yararlanmak istiyor.  Elektrik faturası desteği kapsamında, belirlenen şartları taşıyan 4 kişilik aileye 206 TL ödeme yapılacak. Şartları taşıyan ve ödeme almaya hak kazanan aileler elektrik faturasıyla PTT şubelerine giderek elektrik faturası desteğinden yararlanabilecekler.

Ege Haber'de yer alan habere göre, elektrik faturası yardımının detayları netlik kazandı. Ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştirilecek. Destek miktarı kişi sayısına göre belirlenecek. 1-2 kişilik aile için ödeme miktarı 103 lira, 4 kişilik aile için 206 lira olacak. 

Elektrik faturasıyla PTT ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı

Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı

Öksüz/Yetim ve Asker Çocuğu Yardım Programı

Şartlı Eğitim – Şartlı Sağlık Yardım Programı

Çoklu Doğum Yardım Programı

Kronik Hastalık Yardım Programı

Engelli Aylıkları

Yaşlı Aylığı

Engelli Yakını Aylığı

65 yaş üstü muhtaç kişiler
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön