07 / 05 / 2024

Asgari ücrette görülmemiş zam oranı! Vatandaşın cebi rahatlayacak

Asgari ücrette görülmemiş zam oranı! Vatandaşın cebi rahatlayacak

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği yeni yılda asgari ücret oranının ne kadar olacağına dair soruya Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz tarafından dikkat çeken bir tahmin yapıldı. Oğuz, "Asgari ücrete yüzde 80 ve üzeri zam gelmesi sürpriz olmayabilir" deyip nedenleri ile paylaştı.



2023 yılı asgari ücret zammı ile ilgili fiyat aralıklarına yönelik birçok tahmin gündeme gelirken, çarpıcı bir yorum da Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz tarafından geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in sık sık dillendirdiği 'yüksek ölçekli asgari ücret zammı' söylemleri vatandaşta büyük beklenti oluştururken, Oğuz, söz konusu zammın yüzde 80'i bulacağını söyledi. Şeref Oğuz, "Seçim ekonomisi sürecinde asgari ücrete yüzde 80 ve üzeri oranda zam gelmesi sürpriz olmaz." dedi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön