29 / 04 / 2024

Asil Nadir, kirası 58 bin TL'lik eve taşınıyor

Asil Nadir, kirası 58 bin TL'lik eve taşınıyor

İngiltere'de yolsuzluktan yargılanan Asil Nadir, lüksten taviz vermedi. Ülkenin en gözde bölgesi Mayfair'de kiraladığı daireden sıkılan işadamı, kirası 58 bin TL olan daha büyük bir eve taşınacak



Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir (69), 17 yıllık firardan sonra İngiltere'ye dönmesinin ardından kaygılı günlerini geride bırakıp, keyfinin derdine düştü. Elektronik kelepçe ile dolaşan Nadir'in, Londra'nın en ünlü bölgesi Mayfair'deki dairesinden daha lüks bir eve taşınacağı öğrenildi. "Polly Peck" adlı şirketinin batışıyla ilgili 34 milyon sterlinlik yolsuzluk yapmakla suçlanan Nadir, ülkenin en pahalı bölgelerinden biri olan Mayfair'de 20 bin sterline (46 bin TL) bir daire kiralamıştı. 

'AKLANACAĞIMA İNANIYORUM' 

Ancak Türk işadamı ve eşi Nur Nadir, bu daireden memnun kalmadı. Aynı bölgeden vazgeçmeyen çift, daha büyük ve daha lüks bir eve yerleşmek için emlakçının kapısını çaldı. Kirası 25 bin sterlin olan 2 farklı daire gezen çiftin, önümüzdeki günlerde taşınacağı iddia edildi. Öte yandan şimdiye kadar 2 kere hakim karşısına çıkan Asil Nadir, yolsuzluk davasından aklanacağına inandığını söyledi. 

Takvim

 


Geri Dön