30 / 04 / 2024

Asil Park ödeme planı!

Asil Park ödeme planı!

Firma: Asil İnşaat

Proje: Asil Park

Asil İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Asil Park ödeme planı 'na göre 30 peşinatla daire sahibi olma imkanı sunuluyor...





Asil Park projesi İstanbul'un Anadolu Yakası sınırlarında Ümraniye 'de hayata geçirildi. Toplam 89 dairenin yer aldığı  Asil Park  projesinin satış süreci devam ediyor.  9 ve 16 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan Asil Park ödeme planı 'na haberimizin devamında ulaşabilirsiniz. 


Tüm dairelerin  2+1 olarak tasarlandığı Asil Park projesinde dairelerin alan büyüklükleri 92 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiyor. Asil Park ödeme planı 'na göre projenin daire fiyatları şöyle: 


Asil Park daire fiyatları: 


Projedeki daireler 195 bin TL ile 274 bin TL arasında değişim gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. Asil Park ödeme planı 'nın ayrıntıları şöyle: 


Asil Park ödeme planı: 


Asil Park ödeme planı 'na göre daire için minimum yüzde 30 oranında peşinat ödendikten sonra kalan miktar taksitlendirilebiliyor. Peşin alımlarda yüzde 5 indirim imkanının sağlandığı Asil Park projesinin KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlendi. 


Asil Park ne zaman teslim ediliyor? 


Asil Park projesi 2013'ün Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. 


Toplu taşıma duraklarına 100 metre, Meydan AVM, Buyaka AVM, İkea gibi alışveriş merkezlerine ise 5 dakika uzaklıkta yer alan Asil Park projesinin içerisinde daire sahipleri için gezinti bahçeleri, açık spor alanı, dört kademeli peyzaj bahçeleri, güvenlik, çift asansör, çocuk oyun alanları ve  fitness salonu gibi olanaklar bulunuyor. 



Telefon: 0507 430 21 38

Web Adresi: www.datayatirim.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön