29 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park ödeme planı!

 Sarphan Finans Park ödeme planı!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Satış sürecinin devam ettiği Sarphan Finans Park ödeme planı kapsamında sunulan ödeme seçenekleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Sarp Group tarafından yükselen Sarphan Finanspark projesi Ataşehir'de yer alıyor. 21 bin metrekare arsa alanına sahip olan Sarphan Finans Park ödeme planı bünyesinde banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.


 20 katlı otel bloğunun 13 katlı ofis bloğunun, ve 54 katlı rezidans bloğunun mecvut olduğu Sarphan Finans Park projesi 3 bloktan meydana geliyor.  1+0 ve 1+1 dairelerin satış sürecinin tamamlandığı Sarphan Finans Park ödeme planı bilgisine göre daire fiyatları şöyle: 


2+1 daireler 820 bin TL ile 880 bin TL arasında,

3+1 daireler 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişim gösteriyor.



Sarphan Finans Park ödeme planı:


1. Konut bedelinin yüzde 15'i peşinat olarak ödendikten sonra tutarın yüzde 7'lik dilimi 4 eşit taksit şeklinde 6 ayda bir ara ödeme şeklinde taksitlendiriliyor. Kalan kısım ise 0 faiz ile 24 ay vadelendiriliyor.


2. Tamamı peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 3 oranında indirimin uygulanıyor. Yapılan vadelendirmelerde ise faiz uygulanmıyor.


3. Banka kredili ödemelerde dairenin yüzde 25'lik tutarı peşinat bedeli olarak ödendikten sonra kalan kısım kredi kapsamında vadelendiriliyor.



444 4 733

www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön