05 / 05 / 2024

Asistal İstanbul Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asistal İstanbul Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asistal İstanbul Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Saral, Ömer Aydoğan, Ercan Öztel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.




Asistal İstanbul Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Saral, Ömer Aydoğan, Ercan Öztel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Asistal İstanbul Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.) Her türlü hurda, ham yarı mamul ve külçe alüminyum dökümü ve haddelenmesi sıcak ve soğuk şekillendirilmesi bunlara bağlı sanayi müstahsallarının üretimi, montajı,ithali, ihracı ve ticaretini yapmak.  2.) Her türlü alüminyumprofil, kompozit panel,derz açma ,ahşap profil plastikten PVCden mamül profil, panjur, kapı, pencere, doğramaları, vitrin, asma tavan, dekoratif  lambiri, teşhir standartları, raf dolap vesair her türlü ürünlerin toptan ve perakende alımı satımı montajı ithali ihracı, 3.) Her türlü alüminyumdoğrama işleri yapmak, alüminyum doğramadan ahşap doğramadan, PVCden yapılmış her türlü panjur ve profillerin malzemelerin, aksesuarların yapı sanayinde kullanılan her türlü alet edevat malzeme inşaat malzemelerinin, aksesuar ve diğer yardımcı malzemelerin toptan ve perakende alımı satımı, montajı ithali ihracı ve pazarlamasını yapmak. 4.) Konusu ile ilgili mühendislik danışmanlık müşavirlik hizmetleri vermek, servis hizmetleri vermek.   5)  Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak. 6) Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere, panjur işlerini yapmak, alınan işleri başka firmalara yaptırmak 7)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatların yapım işlerini üstlenerek inşaat şirketlerine yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yaptırmak. 8) Türkiye Cumhuriyeti Meri kanunları çerçevesinde ve gümrük mevzuatı çerçevesinde yürürlükteki ithalat ihracat rejimleri ve ilgili mevzuata riayet etmek kaydıyla her türlü ara ve tüketim mallarının ithalatını ihracatını ve yurt içi ticaretini yapmak   Genel Konular 1.) Şirket amaç ve konusuna ulaşabilmesi için konuları ile ilgili mal,malzeme,araç,gereç, cihaz ve makinaların ve tesislerin nakil vasıtalarının işyerlerinin satış noktalarının, depoların, alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, işletilmesi için gerek ham ve yardımcı maddelerin yedek parçalarının aksesuarlarının alımı satımı ithali ihracı, 2.) Yukarıda sayılan mal ve hizmetlerin yurt içinde ve yurt dışında pazarlanması için gerekli bayilikler acentelikler distribütörlükler açmak. Şirketler kurmak ortak olmak mevcutlarınaiştirak etmek ortak girişimlerde bulunmak,  konsorsiyumlarda bulunmak, şirketin konusuna giren işlerle ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her türlü ihalelere katılmak, pey sürmek, teklifler vermek. 3.) Şirketin amacınaulaşabilmesi için yurt içinden ve yurt dışından her türlü kredilerin temin edilmesi, aracılık yapmamak kaydı ile kullanılması, 4.) Konusu ile ilgiliaracılık yapmamak kaydı ile hisse senedi, tahvil menkul mal,gayrimenkul almak satmak, lehte ve aleyhte ipotek, irtifak hakları ayni haklar, teminat,kefalet tesis ve fek etmek.  


Asistal İstanbul Alüminyum Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Profesör Doktor Nevzat Pisak Caddesi, Doğu Sanayi Sitesi, 8 Blok 4/7. 


Geri Dön