02 / 05 / 2024

Asistanbull Kağıthane projesinde 430 bin liraya! Yeni proje!

Asistanbull Kağıthane projesinde 430 bin liraya! Yeni proje!

Firma: Asist Yapı

Proje: Asistanbull

Asist Yapı'nın Asistanbull projesinde konut fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiyor. Kağıthane'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Asistanbull projesinde teslimler Aralık 2015 yılında yapılıyor...




Asistanbull projesi  Asist Yapı  tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen  Asistanbull  Kağıthane projesi 1.100 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Asistanbull Kağıthane projesi zemin altı 6 kat, zemin üstü 17 kat olmak üzere 23 katlı olarak inşa ediliyor. 7 bin 150 metrekare konut alanının olduğu Asistanbull Kağıthane projesi 92 daireden oluşuyor.


Asistanbull Kağıthane projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin alanları 55 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor. En üst katında kreşin yer alacağı Asistanbull Kağıthane projesinde her daire için bir araçlık otopark bulunuyor. 


Asist Yapı Asistanbull ödemeleri banka kredili olarak veya firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçeneği oluşturularak yapılıyor. Kağıthane Asistanbull teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak belirtiliyor.


Asistanbull Kağıthane fiyat listesi 430 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Asistanbull daire fiyatları metrekaresi 7 bin lira ile 10 bin lira arasında değişen fiyatlardan belirleniyor. Rezidans hizmetlerinin verileceği Asistanbull Kağıthane'de kapalı yüzme havuzu, spor salonu, fitness, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Asistanbull nerede?


Asistanbull Kağıthane projesinde 430 bin liraya! Yeni proje!


Tel : 0212 283 8353

Web: www.asistanbull.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön