17 / 05 / 2024

asistanbul evleri kağıtane satılık

asistanbul evleri kağıtane satılık

Asist Yapı'nın Asistanbull projesinde konut fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiyor. Kağıthane'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Asistanbull projesinde teslimler Aralık 2015 yılında yapılıyor...

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 gün! 14 bin TL'den az maaş alanlar 4 bin TL taksitle 3+1 evleri kaçırmayın!

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 güne girildi. Sadece 4 bin lira taksitle 3+1 konut fırsatı için bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

İlios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim!

Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilen ilios Ayvalık evleri Haziran 2023'te teslim ediliyor. Peki İlios Ayvalık evlerinin fiyatları ne kadar? İlios Ayvalık evleri kaç lira? İşte İlios Ayvalık evleri güncel fiyat listesi...

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

En iyi kış lastiği markası hangisi? 4 mevsim kış lastiği yerine geçer mi?

Kış aylarına girilmesi ile birlikte araç sahipleri kış lastikleri için pek çok soru yöneltmeye başladı. Hangi kış lastiğinin iyi olduğu, Kaç tane kış lastiğinin olması gerektiği gibi sorular sıkça sorulmaktadır.

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları!

TOKİ projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle TOKİ sosyal konutlara dair sorular sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

asistanbul evleri kağıtane satılık Haberi

asistanbul evleri kağıtane satılık


Asistanbull projesi Asist Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Asistanbull Kağıthane projesi 1.100 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Asistanbull Kağıthane projesi zemin altı 6 kat, zemin üstü 17 kat olmak üzere 23 katlı olarak inşa ediliyor. 7 bin 150 metrekare konut alanının olduğu Asistanbull Kağıthane projesi 92 daireden oluşuyor.


Asistanbull Kağıthane projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin alanları 55 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor. En üst katında kreşin yer alacağı Asistanbull Kağıthane projesinde her daire için bir araçlık otopark bulunuyor. 


Asist Yapı Asistanbull ödemeleri banka kredili olarak veya firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçeneği oluşturularak yapılıyor. Kağıthane Asistanbull teslim tarihi Aralık 2015 yılı olarak belirtiliyor.


Asistanbull Kağıthane fiyat listesi 430 bin liradan başlangıç gösteriliyor....