02 / 05 / 2024

Aslan Çimento A.Ş halka arz edilecek!

Aslan Çimento A.Ş halka arz edilecek!

Aslan Çimento Anonim Şirketi, ödenmiş sermayesinin 6.425.678,46 TL'den 73.000.000,00 TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 66.574.321,54 TL nominal değerli payların halka arzını duyurdu



Aslan Çimento Anonim Şirketi tarafından verilen ilan şu şekilde;

Aslan Çimento Anonim Şirketi'nden Halka Arza İlişkin Duyurudur

Ortaklığımızın ödenmiş sermayesinin 6.425.678,46 TL'den 73.000.000,00 TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 66.574.321,54 TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin duyurudur.

Söz konusu paylar, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 4'üncii maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)'nca 14/02/2011 tarih ve 12/91 sayı ile kayda alınmıştır. Ancak kayda alınma ortaklığımızın ve paylarının Kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez.

Ortaklığımız ve halka arz edilecek paylar ile ilgili ayrıntılı bilgileri içeren izahname 15/02/2011 tarihinde Gebze Ticaret Siciline tescil edilmiş olup, ortaklığımızın www.aslancimento.com.tr adresli internet sitesi ile Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nda (kap.gov.tr) yayımlanmıştır. Ayrıca başvuru yerlerinde incelemeye açık tutulmaktadır. Yatırım kararının izahnamenin incelenmesinden sonra verilmesi gerekmektedir.

1. Borsa Görüşü:
2. Payların Halka Arzına İlişkin Bilgi:

a) Halka arz süresi:

Halka arz edilecek olan 116.954,699 TLlik paylar 05/04/2011 ile 18/04/2011 tarihleri arasında aşağıda belirtilen başvuru yerlerinde 10 iş günü süreyle satışa sunulacaktır. Bir payın nominal değeri 0,01 TL (Bir Kuruş) olup halka arz edilecek paylar, nominal değerden aşağı olmamak üzere İMKB'de oluşacak fiyattan satılacaktır.  .

b) Başvuru Şekli ve Yerleri:

Halka arz edilen kaydi paylar OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından Borsa Birincil Piyasası'nda satışa sunulacaktır. Bu sermaye artırımında pay almak suretiyle ortak olmak isteyen tasarruf sahiplerinin satış süresi içinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem yapmaya yetkili aracı kurumlardan oluşan borsa üyelerinden birine başvurmaları gerekmektedir. Yetkili aracı kurumların listelerine ve iletişim bilgilerine www.spk.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

c) Payların Teslim Şekli:

Bu sermaye artırımında tüm ortaklarımızın sahip olacakları paylar Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesince, MKK nezdinde hak sahipleri bazında kayden izlenecektir.

d) Sirkülerin Sorumluluğunu Yüklenen Kişiler

Kanuni yetki ve sorumluluklarımız dahilinde ve görevimiz çerçevesinde bu sirküler ve eklerinde yer alan sorumlu olduğumuz kısımlarda yer alan bilgilerin ve verilerin gerçeğe uygun olduğunu ve izahnamenin bu bilgilerin anlamını değiştirecek nitelikte bir eksiklik bulunmaması için her türlü makul özenin gösterilmiş olduğunu beyan ederiz.

İhraççı

Aslan Çimento Anonim Şirketi Yetkilileri

Yıldıray YILDIZ
Genel Müdür

Özlem Hülya
Muhasebe Müdürü

Sorumlu Olduğu Kısım
Sirkülerin Tamamı

Halka Arza Aracılık Eden Aracı Kuruluş
OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

İskender ŞENTÜRK
Genel Müdür Yrd.       

Buğra BABAN
Kurumsal Finansman Grup Müdürü

Sorumlu Olduğu Kısım
Sirkülerin Tamamı


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön