05 / 05 / 2024

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.



Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ kardeşler, 1988 yılında Göztepe'de kurdukları 70 metrekarelik atölyelerini, bugün mutfak, banyo, kapı üretiminde dünya liginde oynayan bir şirket haline getirdi. İstanbul Maltepe'de yer alan fabrikalarında bugün 300 kişi istihdam ediliyor.

 

İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu'nun 2017 yılsonu ciro beklentisi ise 150 milyon TL. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Dört kardeşin ortak olduğu Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsası alınmış. En geç 2020 yılında devreye girmesi planlanan yatırım 60 milyon TL olacakmış.

 

Aslandağ Grubu'nun bugün ürettiği kapılar birçok prestijli konut projesinin vazgeçilmezleri arasında. Avrupa Konutları, Resim İstanbul, Büyükyalı, EmaarSquare, çiftçiler Tovvers gibi birçok projede kullanılıyor. Artella grubun amiral markası. Bir diğer markası ise Tresettee. Öğrendiğimize göre, üreticiliğin yanı sıra mağazalaşma kararı da alınmış. Şimdilik İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de dört mağaza ile başlanacakmış. Hatta ilk mağaza İstanbul Bağdat Caddesi'nde açılmış. Yeni mağazanın ismi ise 4A Collection olmuş. Yeni mağaza konseptinde, grubun ürettiği ve distribütörü olduğu tüm markalar bir arada sunulacakmış. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ, ikinci şubeyi İstanbul Avrupa Yakası'nda açacakmış. Sonra Ankara ve İzmir'de birer mağaza planlanıyormuş. Ayrıca Şanlıurfa, Gaziantep gibi illerde de mağaza planları varmış.


Geri Dön