25 / 05 / 2024

Aslandağ Grubu sakarya projesi

Aslandağ Grubu sakarya projesi

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı. 124 daireden meydana gelen projede satışlar 11 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Sakarya Kocaali TOKİ Orta Gelir başvuruları başlıyor!

Sakarya Kocaali Orta Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 40 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Aslandağ Grubu 4A mağazalarını büyütüyor!

Kapı, mutfak ve banyo üretimi yapan Aslandağ Grubu, yatırım atağına kalkıyor. Sakarya Kaynarca'da 40 bin metrekarelik bir fabrika kuracak olan grup, 2020'ye kadar 150 milyon TL yatırım yapacak. Şirketin halen 320 olan çalışan sayısı yeni yatırımla 500'e ulaşacak.

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

Artella, lüks konutun vazgeçilmezi oldu!

Aslandağ Grubu, Artella Ahşap Kapı Sistemleri markasıyla kapılarını en son teknolojiyi kullanarak tasarlayıp üretiyor. Artella, 2011 yılından bu yana 500’ü aşkın kentsel dönüşüm projesindeki 10 bin lüks konutun vazgeçilmezi oldu. 

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir 2017 başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu kapsamındaki 740 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir 2017 başvuruları ne zaman?

2017 TOKİ alt gelir Sakarya kura sonucu tam liste!

Dairelerin alt gelir grubu kapsamında inşa edildiği projede toplamda 145 daire bulunuyor. İşte 2017 TOKİ alt gelir Sakarya kura sonucu tam listesi...

TOKİ Sakarya Sapanca AGG kura sonuç listesi!

145 dairelik TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi bugün. İşte, TOKİ Sakarya Sapanca AGG kura sonuç listesi...

TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu kura sonucu!

145 konutluk TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu projesindeki daireler kuralı olarak satışa sunuldu. İşte, TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu kura sonucu....

Sakarya'nın 19 mahallesine yatırım müjdesi!

Sakarya Karasu’ya bağlı 19 mahalleyi kapsayan Kurudere, Yeşilköy Grubu İçmesuyu Projesinin yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Aslandağ Grubu sakarya projesi Haberi

Aslandağ Grubu sakarya projesi

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ kardeşler, 1988 yılında Göztepe'de kurdukları 70 metrekarelik atölyelerini, bugün mutfak, banyo, kapı üretiminde dünya liginde oynayan bir şirket haline getirdi. İstanbul Maltepe'de yer alan fabrikalarında bugün 300 kişi istihdam ediliyor.

İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu'nun 2017 yılsonu ciro beklentisi ise 150 milyon TL. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Dört kardeşin ortak olduğu Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsası alınmış. En geç 2020 yılında devreye girmesi planlanan yatırım 60 milyon TL olacakmış.

Aslandağ Grubu'nun bugün ürettiği kapılar birçok prestijli konut projesinin vazgeçilmezleri arasında. Avrupa Konutları, Resim İstanbul, Büyükyalı, EmaarSquare, çiftçiler Tovvers gibi birçok projede kullanılıyor. Artella grubun amiral markası. Bir diğer markası ise Tresettee. Öğrendiğimize göre, üreticiliğin...