28 / 04 / 2024

Asma Bahçeler'de son konutlar!

Asma Bahçeler'de son konutlar!

Asma Bahçeler projesi İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na 15-20 dakika, Konak ve Alsancak'a 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede yer alan son konutların satış süreci devam ediyor...




İzmir Narlıdere'de deniz, orman ve vadi Bahçeler, az sayıda kalan evleri için son Hem şehrin merkezinde olup hem şehrin bütün olanaklarına 4 dakika gibi kısa bir sürede ulaşma imkanı sağlayan Asma Bahçeler, insana kalabalıktan, karmaşadan kolayca kaçabilme imkanı da veriyor. Yıl boyunca, doğanın tüm renkleri, sesleri arasında, mis gibi havayı içinize çekerek yaşama ayrıcalığını sunuyor. 


ULAŞIM KOLAYLIĞI 

İzmir'in en seçkin okullarına ve üniversitelerine, en iyi AVM'lerine, 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne yakınlığı ile eşsiz bir konumda olan Asma Bahçeler, ayrıca  İzmir  Adnan Menderes Havaalanı'na 15-20 dakika, Konak ve Alsancak'a 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.  Çeşme, Urla ve Seferihisar'a ulaşmak ise sadece yarım saat sürüyor. 

Yıllardır beton yığınları arasında uyanıp, yeşile, maviye hasret bir şekilde, gürültü ve görüntü kirliliği arasında yaşamlarını sürdürenlerin artık kendini ödüllendirme zamanının geldiğini söyleyen Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, "Eşsiz doğa ve Ege manzarasına karşı mutlu, güvenli, lüks ve prestijli bir yaşam sürmek isteyen herkesi Asma Bahçeler ayrıcalıklarını yaşamaya bekliyoruz. Az sayıda kalan 1+1, 2+1 ve 3+1 evlerimiz ile villa ve dubleks villalarımız son şanslı aileleri bekliyor" şeklinde konuştu. 

"Ufkunu açıp, nefes almak isteyen herkesi Asma Bahçeler'e beklediklerini belirten Taylan Tanyer, "Buyurun hem örnek dairemizi gezdirelim hem de kavuşacağınız ayrıcalıklı yaşamı sizlere detayları ile anlatalım" dedi. 


Telefon: 0232 238 27 57

Web Adresi: www.asmabahceler.com


Sabah Egeli


Geri Dön