18 / 07 / 2024

Astaş'tan Teknik Yapı'ya cevap: Teklifimiz ciddi!

Astaş'tan Teknik Yapı'ya cevap: Teklifimiz ciddi!

Astaş'ın Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık teklifle talip olduklarını açıklamasının ardından başlayan karşılıklı açıklamalar sürüyor... Teknik Yapı'nın Astaş'ın teklif açıklamasını 'spekülatif' olarak nitelemesine Astaş'tan cevap geldi: "Teklifimiz




 

Astaş'ın Uçaksavar Sitesi'ne 775 milyon dolarlık rekor teklifle talip olduklarını açıklamasıyla başlayan karşılıklı açıklamalara bir yenisi eklendi. Teknik Yapı'nın açıklaması üzerine Astaş, tekliflerinin spekülatif amaçlı değil ciddi bir teklif olduğunu vurguladı... İşte Astaş'tan gelen son açıklama:

"Uçaksavar Sitesi Toplu Yapı Yönetimi & Uçaksavar Site İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Tezcan ile firmamızın Proje Geliştirme Müdür Sayın Yalçın Kurtun yapmış olduğu görüşmede Sayın Fevzi Tezcan kat karşılığı olarak Teknik Yapı ile ilerlediklerini, ancak 820-850 milyon Dolar arasında kesin bir satın alma teklifi gelirse satış ile ilgilenebileceklerini ifade etmeleri üzerine 27 Mayıs 2011 tarihinde 775 milyon Dolarlık satın almak teklifi kendilerine ulaştırılmıştır.

Şimdi ise Teknik Yapı ile anlaştıklarını ve teklifimiz ile ilgilenmediklerini tarafımıza bildirmişlerdir.

Teklifimizin spekülasyon yaratmak amaçlı olmadığını ve ciddi bir teklif olduğunu ifade etmek isteriz.

Tüm taraflara ve Uçaksavar Sitesi ne hayırlı olmasını dileriz.

Astaş Holding A.Ş."

 


 


Geri Dön