29 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü fiyat!

Astro Beylikdüzü fiyat!

Firma: Batı Yapı A.Ş

Proje: Astro Beylikdüzü

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Astro Beylikdüzü fiyat listesi haberimizde mevcut.



İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'de hayata geçirilen  Astro Beylikdüzü  Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Toplamda 42 adet home office ve 9 dükkandan oluşan projede dairelerin alanları 47 metrekare ile 93 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Teslim tarihi 2015 yılının Temmuz ayı olarak belirlenen Beylikdüzü Astro Rezidans projesinin sosyal olanakları arasında açık hava barbekü terası, kafeterya, toplantı odaları, şömine köşeleri, tv – sinema ve sunum odaları, bilardo ve hobi alanları bulunuyor.


Batı Yapı Astro Beylikdüzü lokasyon olarak Ambarlı Limanına 1 km, TEM bağlantı yoluna 3 km, E-5 karayoluna 2 km, havaalanına 15 km, deniz otobüslerine 4 km ve Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta yer alıyor. Çevresindeki okul, ve hastane gibi alanlara yürüyüş mesafesinde bulunan proje West İstanbul Marina'ya 2 dakikalık mesafede konumlanıyor. 


Astro Beylikdüzü fiyat listesine göre 1 oda 1 salon daireler 160 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler ise 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede her dairenin kendine ait özel depo alanı bulunuyor.


Batı Yapı Beylikdüzü Astro adres: Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, No: 219 PK:34524 Beylikdüzü / İstanbul 


Beylikdüzü Astro Evleri iletişim

Tel: 444 49 33

Web: http://www.astrobeylikduzu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön