29 / 04 / 2024

Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersan Gümüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.



Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersan Gümüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü inşaat malzemeleri toptan satışı yapabilir. 2-Hertürlü konut fabrika atölye benzeri dış cephe ve benzeri yerlerin bakımını yapa bilir. 3-Her türlü inşaat malzemeleri taş,çakıl,kum,mıcır,tuğla,seramik,vb. ürünlerin toptan satışını yapabilir. 4-Türkiye sınırları içerisinde veya Yabancı sınırlar içerisinde kurumlar tarafından yapılacak ihaleye katılabilir. 5-Hertürlü dekorasyon ve boya işleri yapa bilir, 6-Her türlü mühendislik ve proje işleri yapabilir 7-Her türlü havuz işleri ve bakımı yapabilir, 8-Her türlü yapıların dış cephe izalosyon ve bakımını yapabilir, 9-Her türlü yapı malzemelerinin ithalat ihracatını ve toptan satışını yapabilir, 10-Her türlü hırdavat malzemelerinin toptan satışı ve ithalat ihracatını yapabilir. 11-Her türlü anahtar,kilit,kapı kolu vb her türlü hırdavat malzemelerinin imalatı ve toptan satışı, 12-Her türlü plastik doğrama imalatı,ithalatı,ihracatı ve toptan satışı 13-Her türlü pimapen pencere,mutfak kapı ve doğama işlerinin bakımını yapa bilir şubeler açabilir. 14-Her türlü demir çelik saç,çinko,bakır,sarı ,zamak,galvaniz,saç,külçe,platina,U demiri L demiri flanş,boru parçaları ve eklentilerinin imalatı ithalatı ve ihracatını yapabilir.  15-Her türlü boru dikişli çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alım satımı ,ihracatını ve ithalatını yapmak. 16-Şirket her türlü kimyasal ürünlerin alım satımını toptan yapabilir. 17-Her türlü kimyasal maddelerin ithalatını ihracatını yapabilir. 18-Her türlü iş yerlerinin kimyasal bakımını ve ilaçlamasını yapabilir. 19-Konusu ile çalıştıracak elemanlar temin edebilir. 20-Konusu ile her türlü gayri menkulun alım satımını yapa bilir.


Asyalı Yapı İnşaat Hırdavat Plastik Kimya ve Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Ayaz Sokak, No:19/B1


Geri Dön