27 / 04 / 2024

Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı!

Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı!

Firma: Atabek Şirketler Grubu

Proje: Atabek Konutları

Atabek Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçirilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı. Projedeki konutların fiyatları 670 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor...



Atabek Şirketler Grubu imzasıyla inşa edilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı Silivri'de Grandma's Wonderland'de yapıldı. Toplantıya  Atabek Şirketler Grubu  Alaattin Can ve  Atabek Konutları  Satış ve Pazarlama Direktörü Evren Koçhan katıldı. Projeden satışı yapılacak ilk 10 daire için lansmana özel yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. 

Atabek Konutları, İstanbul Silivri Yeni Mahalle'de yükseliyor. 17 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede 11 bin 500 metrekare yeşil alana yer veriliyor. 

Atabek Konutları nın lansmanı yapıldı!

Toplam 8 blok halinde inşa edilecek olan projede, 336 konut ve toplam  1.200 metrekare büyüklüğe sahip 6 adet cadde dükkanı yer alıyor. 

Atabek Konutları'nda 2+1, 3+1 ve 4+2 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 89 ile 129 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Atabek Konutları nın lansmanı yapıldı!

Atabek Konutları'nda 200 adet 2+1, 80 adet 3+1 ve 56 adet 4+2 konuta yer veriliyor. Projede yer alan konutların Haziran 2022'de teslim edilmesi planlanıyor. 

Atabek Konutları nın lansmanı yapıldı!

Projede, yarı olimpik açık yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik, basketbol-tenis sahası, kafeterya, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve mini amfi tiyatro gibi sosyal alanlar bulunuyor. Fitness salonu, hamam, sauna ve buhar odalarının da yer aldığı projede bir sosyal tesis ve restoran yer alıyor. 

Atabek Konutları nın lansmanı yapıldı!

Atabek Konutları'nda yer alan 2+1'lerin fiyatları 670 bin TL, 3+1'lerin fiyatları ise 950 bin TL olarak belirlendi. Projedeki konutların satışları başladı ve yüzde 10'luk kısmının satışı lansman öncesinde gerçekleştirildi. Projedeki konutların tapuları hazır. 

Atabek Konutları nın lansmanı yapıldı!

Her daireye 1 otopark alanı ayrılan proje, merkezi konumu ve huzur veren doğası ile ön plana çıkıyor.   Depreme karşı yüksek dayanıklılığın amaçlandığı proje, C35 beton ve perde duvar teknolojisi kullanılarak inşa edilecek. 

Atabek Konutları, Rumeli Üniversitesi'ne, Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne, Silivri Devlet Hastanesi'ne ve Kolan Hastanesi'ne yakın mesafede konumlanıyor. Aynı zamanda proje, Silivri Adliyesi'ne, Silivri sahiline ve plajına yakın konumuyla da ön plana çıkıyor. 

Atabek Konutları nın lansmanı yapıldı!

'Silivri'nin yeni incisi' olarak işaret edilen Atabek Konutları, E-5 ve TEM otoyoluna 4 dakika, AVM'ye 3 dakika, İstanbul Havalimanı'na 40 dakika ve Kuzey Marmara Otoyolu'na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projede 7/24 güvenlik,  blok içi jeneratör, görüntülü diafondan kapıya bağlantı ve 4 farklı güvenlik noktasından siteye giriş imkanı sunuluyor. 

Atabek Konutları nın lansmanı yapıldı!

Web: http://www.atabekkonutlari.com/

Tel: 444 64 73 


projeye sor



Geri Dön