03 / 05 / 2024

Atabek Konutları lansman

Atabek Konutları lansman

Atabek Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçirilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı yapıldı. Projedeki konutların fiyatları 670 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor...

Atabek Konutları'nın lansmanı 7 Aralık'ta!

Teslim için geri sayımın başladığı Atabek Konutları projesinin lansmanı 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Propakt Group imzası ile hayata geçirilen Hillside Koru projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Atabek Konutları Silivri projesinde yaşam başladı. 8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları projesinde 336 konut bulunuyor. 

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede 467 adet konut ve 15 adet dükkan yer alıyor.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Zeray Dora Hill'in lansmanı yapıldı! Yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatıyla satışta!

Zeray Dora Hill projesinin lansmanı yapıldı. Projede konutların metrekare birim fiyatı 16 bin 750 liradan başlıyor ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor...

Atabek Konutları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Atabek Konutları projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Atabek Konutları projesinde kaç konut yer alacak? Atabek Konutları Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Atabek Konutları 10 soruda tüm detaylarıyla...

Atabek Konutları lansman Haberi

Atabek Konutları lansman

Atabek Şirketler Grubu imzasıyla inşa edilecek olan Atabek Konutları'nın lansmanı Silivri'de Grandma's Wonderland'de yapıldı. Toplantıya Atabek Şirketler Grubu Alaattin Can ve Atabek Konutları Satış ve Pazarlama Direktörü Evren Koçhan katıldı. Projeden satışı yapılacak ilk 10 daire için lansmana özel yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. 

Atabek Konutları, İstanbul Silivri Yeni Mahalle'de yükseliyor. 17 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede 11 bin 500 metrekare yeşil alana yer veriliyor. 

Toplam 8 blok halinde inşa edilecek olan projede, 336 konut ve toplam  1.200 metrekare büyüklüğe sahip 6 adet cadde dükkanı yer alıyor. 

Atabek Konutları'nda 2+1, 3+1 ve 4+2 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 89 ile 129 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Atabek Konutları'nda 200 adet 2+1, 80 adet 3+1 ve...