27 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.



Polat İnşaat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan Piyalepaşa İstanbul Projesi’nin ikinci etabı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un temeli 2 Ağustos Salı günü atıldı. Piyalepaşa İstanbul Premium lansmandan bugüne kadar geçen sürede  konutların yarısından fazlası satıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium, konforlu rezidans daireleri, geniş balkonları, terasları, yeme-içme alanları, sanat galerileri ve seçkin mağazalarıyla Beyoğlu’nda premium bir yaşam deneyimi sunuyor.

KONUTLARIN YARISI ŞİMDİDEN SATILDI!

Yoğun ilgi gören Piyalepaşa İstanbul Premium projesinde konutların yarısı şimdiden satıldı. 
Temel atma töreninde konuşma yapan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin gördüğü talepten gurur duyduklarını ifade ederek: ''Türkiye’nin özel sektör eli ile yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, bu 1000 yıllık şehrin en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Beyoğlu’nu, dokusuna uygun olarak günümüz teknolojisi ile modernize ediyor.

Polat Holding olarak, böylesine önemli bir dönüşüm projesini sahiplenmekten gurur duyuyoruz. Beyoğlu’na premium yaşam deneyimini yeniden getirecek Piyalepaşa İstanbul Premium’un Polat güvencesi, kalitesi ve finansal getirisi ile yatırımcısı için prim potansiyeli çok yüksek.

Projemiz içinde yer alan sosyal yaşam alanları, sanat ve eğlence merkezi, yeme-içme alanlarının yaratacağı istihdam ve ziyaretçi popülasyonunun, bölge ekonomisine büyük katkı sağlamasını umuyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

PİYALEPAŞA PİREMİUM BEYOĞLU'NDA YÜKSELİYOR!

Piyalepaşa İstanbul Premium; merkezi ve popüler lokasyonu  ile bilinen Beyoğlu’nda,  konut, ofis, mağazalar ve  COURTYARD By Marriott markası altında   201 , Residence INN By Marriott  markası altında 128 odalı otel olacak şekilde inşa ediliyor.

Şık tasarımı ve modern dizaynı ile şehrin yeni gözdesi olan projede; konforlu rezidans daireleri, geniş balkonları, doğaya açılan terasları yer alıyor.

Yüksek tavanları ve büyük pencereleri ile gün ışığı ve aydınlıktan maksimum faydalanan dairelerin büyüklükleri  73 metrekare -129 metrekare arasında değişip, 1+1, 2+1 ve istenirse 3+1’e dönüştürülebilecek şekilde tasarlanıyor.

Şehrin kalbinde hayat dolu modern bir yaşam vaad eden Piyalepaşa İstanbul Premium; kültürel ve tarihi dokularıyla ünlü Taksim, Beyoğlu, Galata, Şişhane ve Beşiktaş'a çok yakın mesafede konumlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

LEED SERTİFİKALI YEŞİL PROJE!

ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED sertifikasına mahalle bazında sahip olan dünyadaki ve Türkiye’deki ilk projelerden biri olan Piyalepaşa İstanbul, yeşil mimarinin tüm avantajlarına sahip. Proje, yapım aşamasında çevre tahribatına yol açmadığı gibi, yaşam alanı olarak da yüksek verime sahip.

Başta enerji ve su tasarrufu olmak üzere; atıkların azaltılması ve verimliliğin artırılmasıyla işletme ve bakım maliyetleri düşürülürken, etkili yalıtımla hem yüksek faturaların hem de karbondioksit salınımının önüne geçilmiş olundu.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

EVİNİZİN ÖNÜ ÇARŞIYA AÇILACAK!

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konforlu rezidans daireleri, açık havada alışveriş yapmayı sevenlerin yeni adresi olan Polat Piyalepaşa Çarşı’ya açılıyor.

Polat Piyalepaşa Çarşı, farklı restoranları, sanat galerileri ve seçkin mağazaları ile   eğlenceden modaya zengin seçenekleri aynı çatı altında buluşturuyor. 

Aynı zamanada Polat Piyalepaşa Çarşı, açık havada alışveriş, çocuklara özel oyun alanları, öncü sanat galerileri ve zengin gastronomi kültürünü birarada sunuyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Geri Dön