28 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...



Polat imzasıyla hayata geçirilen “Türkiye’de özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm  projesi” olma özelliği bulunan Piyalepaşa İstanbul’un ikinci fazı “Piyalepaşa İstanbul Premium” için harekete geçildi. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Polat Holding CEO’su Kaan Yücel ev sahipliğinde tanıtılan projenin konut, otel ile sanat merkezini tek bir noktada buluşturduğu lüks karma yaşam merkezi konsepti ile güçlü bir yatırım değeriyle dikkat çekiyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul’ un ikinci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un tanıtımı Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ile Polat Holding CEO’su Kaan Yücel’in ev sahipliğindeki toplantıda gerçekleşti. 

Piyalepaşa İstanbul’ da düzenlenen toplantıda Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat: "İstanbul Türkiye’nin kıymetli bir cevheri, Beyoğlu ise bu cevherin tam kalbi. Böyle özel bir lokasyonda bu kadar geniş kapsamlı ve ayrıcalıklı bir projeyi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi. Polat "2025 sonunda  tamamlanacak olan, konut, ofis ve sanat odağında üst düzey bir konsept yaratacağımız bu proje ile İstanbul’un çehresini daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz. Doğaya, insana, sanata yaptığımız önemli bir yatırım" diyerek projeyi açıkladı.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat Holding CEO’su Kaan Yücel ise projenin 2025 yıl sonunda teslim edileceğini belirterek: "Piyalepaşa İstanbul Premium ile müşterilerimize seçkin bir dünyanın kapılarını aralayacağız. Burayı kısa ve uzun vadede yüksek yatırım değeri sunacak güçlü bir proje olarak planladık. Satışlarımız başladı, inşaatına başladığımız projeyi 2025 yılı sonunda tamamlayarak teslim etmeyi hedefliyoruz" diye belirtti. İşte Piyalepaşa İstanbul Premium'a ilişkin merak edilen diğer tüm detaylar...


Geri Dön