14 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...



Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Piyalepaşa İstanbul Premium; merkezi ve popüler lokasyonu  ile Beyoğlu’nda,  348 konut, 63 ticari birim,  20 ofis ve COURTYARD By Marriott markası altında 201, Residence INN By Marriott  markası altında 128 odalı oteli ile şehrin yeni yıldızı olmaya aday bir proje olarak dikkat çekiyor.

Modern dizaynı ve şık tasarımı ile şehrin yeni gözdesi olmayı hedefleyen proje; geniş balkonları, konforlu rezidans daireleri, doğaya açılan terasları ile yaşam deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. 

Yüksek tavanları ve büyük pencereleri ile gün ışığı ve aydınlıktan maksimum yararlanan dairelerin büyüklükleri  73 metrekare -129 metrekare arasında değişip, 1+1, 2+1 ve istenirse 3+1’e dönüştürülebilecek tarzda tasarlanıyor.

Şehrin kalbinde hayat dolu modern yaşam vaat eden Piyalepaşa İstanbul Premium; kültürel ve tarihi dokularıyla Taksim, Galata, Beyoğlu, Şişhane ve Beşiktaş gibi destinasyonlara çok yakın mesafede konumlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

LEED SERTİFİKALI YEŞİL BİR PROJE

ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED sertifikası ile mahalle bazında sahip olan dünyadaki ve Türkiye genelindeki ilk projelerden biri olan Piyalepaşa İstanbul, yeşil mimarinin tüm avantajlarını da sunuyor. Proje, yapım aşamasında çevre tahribatına yol açmadığı gibi, yaşam alanı olarak da en büyük verimliliği sağlıyor. Başta enerji ve su tasarrufu olmak üzere; atıkların azaltılması ve verimliliğin artırılmasıyla işletme ile bakım maliyetleri düşürülüyor. Etkili yalıtımla hem yüksek faturaların hem de karbondioksit salınımının önüne geçiliyor. Öte yandan açık alanlardaki peyzaj tasarımında da az su tüketen bitki türleri tercih edilerek su tüketimi azaltılan projenin otoparkında elektrikli araçlar için şarj üniteleri de yer alıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konforlu rezidans daireleri, açık havada alışveriş keyfi, ferah balkon ve terasları ile yatırımcıların yeni adresi olan Polat Piyalepaşa Çarşı’ya açılıyor.

Polat Piyalepaşa Çarşı; her damak tadına uygun restoranları, sanat galerileri ile seçkin mağazaları ile eğlenceden modaya tüm seçenekleri aynı çatı altında buluşturuyor. Açık havada alışveriş, öncü sanat galerileri çocuklara özel oyun alanları ve zengin gastronomi kültürüyle Polat Piyalepaşa Çarşı, şehrin yeni eğlence rotasını oluşturuyor. 

Merkez Yaşam Konak nerede? Merkez Yaşam Konak fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!


Geri Dön