27 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..



Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan ‘Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının açık arttırmayla satışı gerçekleşti. Dükkanların yarısından fazlası 1 saat içinde satıldı.

 

419 bin TL muhammen bedelle başlayan ‘Nlogo İstanbul’cadde dükkanlarının satışı, Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde düzenlenen açık artırmayla gerçekleşti. 

 

Nlogo İstanbul daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!
 


Özyurtlar Holding’in, Esenyurt'ta hayata geçirdiği ve 2 bin 679 daireden oluşan Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının satışa sunulduğu açık artırmaya yoğun ilgi geldi.

 

63 dükkanın yarısından fazlası satıldı. Geri kalanın satışı için de görüşmeler satış ofisi üzerinden devam ediyor, pazarlıklar sürüyor.

 

Nlogo İstanbul daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

 

Açık artırmayla ilgili açıklama yapan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Esenyurt’un en merkezi noktasında hayata geçirdiğimiz ‘Nlogo İstanbul’ projemizin cadde dükkanları sahiplerini buldu. Daha önceki satışlarımız gibi Nlogo cadde dükkanlarında da hedefimizi gerçekleştirdik ve 1 saatte yarısından fazlasını sattık. Açık artırmaya katılarak satın alma yapanlar ‘yılın en karlı yatırımı’nı gerçekleştirmiş oldu. Satış sonrası teslimlerin hemen gerçekleştiği açık artırmada muhammen bedeller ‘yüzde 50 indirim’ ile belirlendi ve vadeli teklifler için de ‘yüzde 20’ peşin ödeme’ ile şirket bünyesinde 48 ay taksit imkânı sağlandı” dedi.


444 45 45
www.ozyurtlarholding.com                      
www.eskidji.com        

 


Geri Dön