28 / 04 / 2024

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Firma: Atabek Şirketler Grubu

Proje: Atabek Konutları

Atabek Konutları Silivri projesinde yaşam başladı. 8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları projesinde 336 konut bulunuyor. 



Atabek Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Atabek Konutları'nın teslimleri hemen yapılıyor. Satış süreci devam eden Atabek Konutları, İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de  Yeni Mahalle'de hayata geçiriliyor. 

Silivri Atabek Konutları'nın arsa alanı 17 bin 500 metrekare, inşaat alanı 11 bin 500 metrekare şeklinde  belirlendi.

Atabek Konutları nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

8 blok olarak inşa edilen Silivri  Atabek Konutları  projesinde 336 konut bulunuyor. Söz konusu projede ayrıca konutların dışında 1.200 metrekare alana sahip 6 adet ticari alan da mevcut.

Atabek Konutları projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda  2 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 89 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiyor. 

Silivri Atabek Konutları'nda 200 adet 2 oda 1 salon, 80 adet 3 oda 1 salon ve 56 adet 4 oda 2 salon konut yer alıyor. Yaşamın başladığı Atabek Konutları'nda hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. 

Atabek Konutları nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Projenin sosyal alanları arasında; yürüyüş parkurları, kapalı otopark, kafeterya, basketbol-tenis sahası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, güvenlik, çocuk oyun alanları, ve mini amfi tiyatronun dışında fitness salonu, sauna, buhar odaları, hamam da mevcut.

LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Lokasyonuyla dikkat çeken Atabek Konutları projesi; E-5 ve TEM otoyoluna 4 dakika, İstanbul Havalimanı'na 40 dakika, AVM'ye 3 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Web: https://www.atabekkonutlari.com/

Reyyan Konutları'nda son 4 daire! 2 ay sonra teslim!

Empire Sea'de yüzde 50 peşin 22 ay vade imkanı! Teslimler 8 ay sonra!

Gayda Vera satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

İnci Mahall Akçalar'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön