29 / 04 / 2024

Ataç İnşaat mali tablo bildirimi için SPK'dan ek süre talep etti!

Ataç İnşaat mali tablo bildirimi için SPK'dan ek süre talep etti!

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ataç İnşaat sistem süre kısıtı nedeniyle kilitlendiğinden mali tablo bildirimi için SPK'dan ek süre talep etti...



Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


2013 yılı ikinci çeyrek mali tablo bildirimi için Kap'a mali tabloların son gönderim tarihi olan 26 Ağustos 2013 saat:24:00'a kadar ; sistemde karşılaşılan teknik aksaklık nedeniyle şirketimiz tarafından bildirim yapılamamıştır. Teknik aksaklığın 24.00'dan sonra çözülmesine istinaden kap veritabanına yüklenen mali tablolarımız; sistem süre kısıtı nedeniyle kilitlendiğinden gönderilememiştir.

Şirketimiz Mali Tablolarını gönderim için, SPK'tan ek süre talep edilmiş ve talebimiz Kurul tarafından işleme alınmıştır.

Son SPK tebliğlerine istinaden gönderim bitim tarihi hariç; seans saatleri içinde mali tablo bildirimi yapılamadığından; SPK  ek süre talebimizi kabul ettiğine dair kap'a onay yazısı gönderir ise sean saatleri içinde ATAC hisse senedi işleme açılacaktır. Seans bitimini takiben saat:17.40'tan sonra Kap sisteminde yüklü olan 2013 ikinci çeyrek mali tablolarımızı ; kap'ta yayınlamamız mümkün olacaktır. Mali tabloların Kap'ta yayını ile hisse senedimiz üstündeki geçici işleme kapanma sona erecek; ertesi sabah hisse senedimiz seans başlangcı ile işleme açılacaktır.


kamuoyunu duyurulur.


Geri Dön