03 / 05 / 2024

Atakent 1 Musiki Topluluğu Sefaköy Kültür Merkezi'nde konser verecek!

Atakent 1 Musiki Topluluğu Sefaköy Kültür Merkezi'nde konser verecek!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği Avrupa Konutları markalı konutların tümünde çeşitli aktivitelerle özlenen komşuluk ilişkileri kurulmaya devam ediyor



Avrupa Konutları markalı tüm projelerin spor ve sosyal tesisleri başta olmak üzere komşuların da katkılarıyla düzenlenen aktiviteler komşuluk ilişkilerini pekiştiriyor.

Markalı konut projeleri arasında ayrı bir yer edinen Avrupa Konutları’nın Dragon Boat Festivali ve Uluslararası Squash Turnuvası gibi çeşitli etkinliklerde yer alması site sakinlerine keyifli ayrıcalıklar oluşturuyor.

Avrupa Konutları Atakent 1’in site sakinleri ve Türk sanat müziğinin önemli ismi Yıldırım Bekçi’nin önderliğinde kurulan Atakent 1 Musiki Topluluğu, geçtiğimiz yıl verdiği konserle büyük beğeni toplamıştı.

Çalışmalarına devam eden Atakent 1 Musiki Topluluğu bu yılın ilk konserini de Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür Merkezi’nde 28 Şubat Salı akşamı saat 20:30’da verecek.

Site sakinlerinin ikinci konserleri önemli bir sosyal sorumluluk projesine de destek olacak.

KONSER ARACILIĞIYLA TEKERLİKLİ SANDALYE BAĞIŞLANACAK

Konser gecesi sadece musikiye değil, bir sosyal sorumluluk kampanyasına da sahne olacak. Gecede çeşitli firmalar ve kişiler, BEDD’ye (Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği) tekerlekli sandalye bağışı yapacak.

 


 


Geri Dön