28 / 07 / 2024

Atakent 3'te metrekaresi 1.1 TL'ye aidat cezbediyor!

Atakent 3'te metrekaresi 1.1 TL'ye aidat cezbediyor!

Halkalı'daki Avrupa Konutları Atakent 3, 2 bin 300 ailenin yaşayabileceği büyük bir proje. Lokasyonu ve sosyal tesislerinin çeşitliliğiyle dikkat çeken projenin en cazip yönlerinden biri de metrekare başına 1.1 TL'lik aidat bedeli


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Artaş İnşaat'ın Halkalı'da inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 3 projesi, 1 ve 2'inci etaplardan sonra, bu bölgede yapılan en büyük yatırımlardan biri. Proje lokasyonunun yanı sıra metrekare başına 1.1 TL'lik cazip aidat bedeliyle de dikkat çekiyor.

DAİRELERİN % 65'İ PEYZAJA BAKIYOR

2 bin 300 ailenin yaşayabileceği bu büyük proje 193 bin metrekarelik bir alana yerleşiyor. Tek bir parselde projelendirildiği için, ortak alanlarda bölünme ve araç trafiği söz konusu değil. Tüm bloklar büyük bir bahçenin etrafına dizilmiş şekilde konumlandırılmış.

Dairelerin yüzde 65'i peyzaj alanına bakıyor. Hemen yanındaki 43 dönümlük korunun varlığı da projenin yeşille kaynaşması adına çok pozitif bir değer. Konumu itibarı kıymetli bir bölgede yer alan yaşam merkezinin içerisinde 200 odalı 4 yıldızlı bir de otel inşa ediliyor. Haziran 2012'de teslimler başlayacak.

Projeye yatırım yapan gruplar ağırlıklı olarak havalimanı çalışanları, doktorlar ve avukatlar. Türkiye'nin en büyük kalp hastanelerinden Mehmet Akif Ersoy'un projenin hemen yanında yer alması ve Atatürk Havalimanı'na yakınlığı projeye ilgiyi artırıyor. 193 bin metrekarelik tek parsel üzerindeki yaşam merkezi 24 bloktan oluşuyor.

Projenin ortak alan oranı yüzde 80. Atakent 3'te suya ayrılan alan tam 17 bin metrekare. Göletler ve su yolları, yüzme havuzları güzel bir görüntü oluşturuyor. Atakent 3'te 4 tip daire bulunuyor. 1+1'ler standardın üzerinde bir büyüklüğe sahip. Daire planlan oldukça büyük ve ferah.

HASILAT REKORUNU ELİNDE TUTUYOR

Proje 18 ay gibi kısa bir sürede yatırımcılara yüzde 60 kazanç sağlamış. 2011'in ilk 10 ayında hem satış hem de hasılat rekorunu elinde bulunduruyor. 2 bin 300 TL ile başlayan satış rakamları metrekare bazında şu an 2 bin 800-3 bin 500 TL aralığında. 2 bin 300 konutla, başlı başına bir mahalle oluşturuyor. Atakent 3'te her bütçeye uygun yaşam alanları bulunabiliyor.
Habertürk/Gamze Saygı


Geri Dön