27 / 04 / 2024

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...



‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Marinada Residence, 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde tek blokta yalnızca 72 konuttan oluşuyor.

Paylaşılan detaylara göre Türkiye’nin en prestijli marinaları arasında yer alan Ataköy Marina’da tek blokta 17 katlı şekilde hayata geçirilen Ataköy Marinada Residence, göz alıcı mimarisi, modern peyzajı ve panoramik deniz manzarasının dışında bütünleştiği mega yat marina ile deniz kıyısında bir yaşam sunarak, yüksek kalitede, enerji dolu bir residence yaşamı vadediyor. Verilen detaylara göre dünyada yalnızca Miami, Dubai ve Monte Carlo gibi prestijli lokasyonlarda görebileceğiniz marina ve residence ilişkisinin ülkemizdeki tek örneği olan Ataköy Marinada Residence örnek dairesinde konuklarını ağırlamaya başladı.

Ataköy Marinada Residence ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

Uluslararası başarılarıyla tanınan Tabanlıoğlu Mimarlık'ın tasarladnığı Ataköy Marinada Residence, 128 metrekare ile 1260 metrekare arasında değişen geniş metrekare seçeneklerine sahip 72 konuttan meydana geliyor. Verilen biliglere göre villa lüksünü ve konforunu rezidans konseptine taşıyan projede 1 oda 1 salonlar 128 metrekareden, 2 oda 1 salonlar 230 metrekareden başlarken, büyüklüğü 450 metrekareye ulaşan 3 oda 1 salonlar da bulunuyor. Ataköy Marinada Residence 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar; flat, dubleks, triplex ve bir adet penthouse olacak şekilde farklı tipte seçenekler yer alıyor.


DENİZE AÇILAN BİR HAYAT

Paylaşılan detaylara göre modern mimarisi, geniş açık alanları, meydanları, peyzaj düzenlemesi ve bütünleştiği mega yat marinayla denize açılan bir yaşam sunan Ataköy Marinada Residence, Marmara Denizi’nin kıyısında, zengin ulaşım bağlantıları ve yeşil alanlarıyla yalnızca Ataköy ve civarının değil tüm İstanbul’un yararlanacağı çok katmanlı bir kentsel tasarım yaklaşımı sunuyor.

Ataköy Marinada Residence ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

ÇOK KATMANLI KENT YAŞAMI AKILLI EVLERDE

Ataköy Marinada Residence’da konutlar, akıllı ev otomasyon sistemiyle lüksü, iç bahçe ve teras alanlarıyla da kent içinde nefes alabilen bir residence konforunu bir arada yaşatırken, kapanmaz deniz ve şehir manzarasıyla da denizle iç içe olma hissini yaşatmış oluyor. Sürdürebilir teknolojiyle yaşam alanlarını beraber kullanarak çağın ritmini takip ediyor.  

Direkt erişim sağlayan yeni metro bağlantısının dışında mega yatların da yanaşabileceği bin tekne kapasiteli, restoran ve dükkânları ile Ataköy Marina, 5 yıldızlı Sheraton İstanbul Ataköy Hotel ve yakınındaki AVM'ler ile hem deniz hem de kent hayatı sunan Ataköy Marinada Residence’da kozmopolit bir şehir anlayışı sunuluyor. Taksim’den Kadıköy’e İstanbul’un kalbinin attığı her noktaya yakın konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence, şehirle iç içe olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.
 

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Marinada Residence satışa çıktı! Yeni proje! 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!


Geri Dön