27 / 04 / 2024

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.



Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı düzenlediği bir basın toplantısında projelerini açıklayarak kulübün borcunu   "İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesim ile kapatacaklarını duyurdu. Burada yapılacak gayrimenkullerle 200 milyon euro gelir elde edilecek. 

Beşiktaş Kulübü nden İstanbul Havalimanı na komşu Beşiktaş Gayrimenkul Projesi geliyor!

VAKİT KAYBETMEDEN HAREKETE GEÇMELİYİZ

NTV'de yer alan habere göre; Serdar Adalı, Rıza Hoca'nın talepleriyle 2-3 nokta transferle takıma ivme kazandırarak, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istediklerini açıkladı.

Bunun için görüşmeleri ve maddi hazırlıkları yaptıklarını açıklayan Adalı ''3 Aralık akşamı bu takviyeleri yapmak için vakit kaybetmeden harekete geçmek istiyoruz.'' dedi. 

GAİN YAŞAM KOMPLEKSİ GELİYOR!

Basketbol ve voleybol için salon, antrenman tesislerinin yer alacağı Gain Yaşam Kompleksi'ni yapacaklarını açıkladı.

12 bin kişilik spor salonu olacağını açıklayan Adalı ''Yeni yönetim kurulu üyesi adayımız Kaan Kasacı'ya teşekkür etmek istiyorum."dedi.

Beşiktaş Kulübü nden İstanbul Havalimanı na komşu Beşiktaş Gayrimenkul Projesi geliyor!

BEŞİKTAŞ GAYRİMENKUL PROJESİ İLE 200 MİLYON EURO'LUK GELİR ELDE EDİLECEK!

İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'ni hayata geçiriliyor.

Yarım milyon metrekarelik ağaçsız, eski bir maden arazisinin Beşiktaş'a kazandırılması için devletten onayı alındı. Arsa sahipleriyle ön anlaşma yapılarak  buraya yapılacak gayrimenkullerle 200 milyon Euro gelir elde edileceği belirtildi. 

BU GELİRLE BORÇLARIMIZI KAPATACAĞIZ!

Adalı "Bu gelirin transfere harcanmamasını teminat altına almak zorundayız. Banka ve kamu borçlarını kapatacağız. Tüm geliri kulübün kasasına girmeden bankalara gitmesi konusunda planladık. Bu projeyi 4 yılda tamamlayacağız." dedi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Geri Dön