02 / 05 / 2024

Ataköy Suits'te metrekaresi 4 bin euroya! Temmuz sonu satışta!

Ataköy Suits'te metrekaresi 4 bin euroya! Temmuz sonu satışta!

Butik proje konseptindeki Ataköy Suits projesinde toplam 3 blok bulunacak. Proje kapsamında toplam 24 konut yer alacak. Projede yer alacak konutların metrekare birim fiyatları 4 bin eurodan başlayacak ve 5 bin euroya kadar yükselecek



Ataköy Suits 'in ilk ayrıntıları açıklandı. Gül İnşaat tarafından yükselen proje; 24 konuttan meydana gelecek.Ataköy 'de inşa edilecek olan Ataköy Suits projesi bu ay satışa sunulacak. Proje Uğur Mumcu Bulvarı Üzeri 'nde bulunan 8 dönümlük araziye inşa edilecek.

Butik proje konseptindeki Ataköy Suits projesinde toplam 3 blok bulunacak. Her blokta 8 konut konumlanacak. Konutların hepsi 256 metrekare büyüklükte tasarlandı.  

Cadde mağazalarının da bulunacağı Ataköy Suits projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, Türk hamamı, sauna, kapalı otopark gibi özellikler olacak. Akıllı ev sistemiyle inşa edilecek olan Ataköy Suits projesinde dairelerin metrekare satış fiyatları 4 bin  eurodan başlayacak. En pahalı metrekare birim fiyatı 5 bin  euroya kadar yükselecek. Mağazalar ise metrekaresi 13 bin  euro ila 15 bin  euroya satılacak. Mağazaların büyüklükleri 15 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

http://www.gulinsaat.com.tr/

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön