02 / 05 / 2024

Atakule gün yüzüne çıkıyor!

Atakule gün yüzüne çıkıyor!

Türkiye'nin ikinci, Başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule, yeni yüzü ile basın mensuplarına tanıtıldı. Murat Tarman, "Atakule hiç kuşkusuz manevi açıdan'en önemli, en kıymetli mal varlığımız.



Türkiye'nin ikinci, Başkent Ankara'nın ise ilk alışveriş merkezi olan, kentin en önemli sembollerinden Atakule, yeni yüzü ile basın mensuplarına tanıtıldı. Tarman Group İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman, "Atakule hiç kuşkusuz manevi açıdan'en önemli, en kıymetli mal varlığımız. 


Ankara nasü Tarman Aüesi için çok önemli bir yerde duruyorsa, Atakule de  Ankara  için aynı merkezi yerde duruyor. Bu bilinçle Atakule'yi tekrar kentin kalbinin atağı bir yaşam merkezi haline getirmek için yola çıkıyoruz' dedi. Projenin miman A Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Öztürk, "Türkiye'de ilk olan 125 metrelik seyir kulesi ve döner platformu ile Atakule, yenilenme çalışmalarıyla yeniden bir kentsel çekim merkezi haline gelecektir. Ankara'nın siluetine kimlik kazandıran Atakule'de hayata geçirilecek yeni yaşam işlevleriyle sosyal bir buluşma mekanı yaratmak hedefleniyor" dedi. Kule hariç AVM bölümünü yenileme karan alman Atakule, 200 milyon TL'lik bir yatırımla 2016 yılının son çeyreğinde açılacak. Atakule dört alışveriş katma ek olarak bir sinema ve eğlence kan olarak planlandı. Kule ve Kule'nin üzerinde yer alan döner platform yapısı korunarak alışveriş merkezi kısmı da yeniden düzenlendi. 


Star Ankara 



Geri Dön