29 / 04 / 2024

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi'nin toplam değeri 62 milyon 354 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 73 milyon 574 bin 180 TL değer takdir edildi.



Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Obaköy İş Merkezi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO'nun Obaköy İş Merkezi, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Maltepe Mahallesi, 487 pafta, 2937 ada, 45-46 parsellerde yer alıyor. Gayrimenkulde toplam 216 bağımsız bölüm bulunuyor. 45 parselin olduğu bölüm site girişi ve bir yapı bulunmuyor. 46 parselde ise 6 adet blok bulunuyor, bu bloklar 2 bodrum, zemin ve 2 normal kattan meydana geliyor. Atakule GYO mülkiyetinde bulunan bağımsız bölümler dükkan, depolu dükkan, mağaza, atölye, büro işyeri, depo ve kafeterya olararak kiracılar tarafından kullanılıyor. İş merkezinin büyük bölümü triko sektörünce atölye ve satış mağazaları olarak kullanılmakta.

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi nin değeri ne kadar?

Obaköy İş Merkezi, iş yeri, iş merkezi ve fabikaların bulunduğu gelişmiş bir bölgede konumlanıyor. Bayrampaşa ilçe sınırına, TEM ve D-100 Karayolu'na yakın konumda yükseliyor. Yakınında a Bayrampaşa Vergi Dairesi, Ali Ülker İlköğretim Okulu, Maltepe Mezarlığı, Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü, Bayrampaşa Belediyesi ve çeşitli sanayi siteleri yer alıyor. İş merkezi, Maltepe metrobüs durağına 800 metre mesafede bulunuyor. 

Atakule GYO Obaköy İş Merkezi nin değeri ne kadar?

Obaköy İş Merkezi'nin toplam değeri 62 milyon 354 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 73 milyon 574 bin 180 TL değer takdir edildi.

Atakule GYO'nun KAP açıklaması:
Mülkiyeti Şirketimize ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 Parseller için hazırlatılan yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu, GYO Seri: III, N 48.1 Sayılı Tebliği uyarınca İlişikte Pdf dosyası olarak verilmektedir.

Dosya için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön